Back to Question Center
0

Nood tandarts Logan UT

1 answers:

Logan-bewoners helpen om ONMIDDELLIJKE tandheelkundige diensten elke dag te vinden

  • Ontlast splijt, gebarsten of verloren tand
  • . Abces, kiespijn, mondpijn
  • Chirurgische noodchirurgie
  • 24-uursdiensten - Omvat weekends, nachten en feestdagen (. 9)

Zoek een tandarts 24/7
bij u in de buurt ONMIDDELLIJK

Klik of bel gratis - luxus chronograph.

1 (888) 420-6826
Emergency Dentist Logan UT

Bel 24/7. : 1 (855) 909-8885
Er is maar één telefoontje nodig om een ​​ nood-tandarts in Logan UT te lokaliseren. We zijn echt de beste hulpbron om u te verbinden met een 24-uurs tandheelkundige professional in uw regio. Neem contact op met ons eigen telefoonnummer van 24 uur, 7 dagen per week en u maakt in no-time gebruik van de praktijk van een walkin-tandarts in Logan!. Noodtandartsen VS Het doet pijn om overal in de VS contact te maken met spoedeisende tandheelkundige klinieken, dus we nemen verbindingen op in Logan, UT. Dit is de index die we collectief hebben opgezet in spoedeisende mondzorgclinics.

Als u moeite heeft om contact op te nemen met een van de tandheelkundige professionals in onze nachtkunstenindex, bieden wij een hotline die fungeert als verwijzingssysteem om uren na de tandartspraktijk bij u in de buurt te komen, in dit geval Logan UT. 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt u de providers bereiken op onze nood-dental-telefoon, bel vandaag nog en wordt geplaatst in verband met een dringende tandheelkundige kliniek van Logan.
Emergency Dentist Logan UT

Suggesties voor spoedeisende mondzorg

Hier vindt u een of twee tips voor het behandelen van een nood kiespijn, terwijl u een 24/7 tandartskantoor in Logan vindt. Spoel het getroffen gebied af met warm water om het te reinigen. Breng met ijs een kompres aan en druk het tegen het aangetaste gebied, indirect via een laag stof. Medicijnen zonder recept kunnen worden gebruikt om ongemak te verminderen terwijl u wacht om de tandarts te zien.

Een cliënt in een Logan-tandartsenkantoor ondervond een ontbrekende vulling. Het advies van de tandarts zei dat ze gebruik moest maken van suikervrije kauwgom om de lege plek af te dekken waar de holte zich bevond. Dit proces kan worden gebruikt om ongemak te verminderen dat wordt ondervonden door de afwezige holte, Emergency Dentist Logan UT

Een duidelijk soort noodgeval is een letsel aan zacht weefsel, dat wil zeggen een snee of scheur in het tandvleesgebied, uw tong of wangen. In gevallen zoals deze raden we aan om de mondruimte te wassen met een milde zoutwaterformule. Een koud en vochtig theezakje stelt u in staat om druk uit te oefenen op het bloedende gebied. Op dezelfde manier als bij de andere noodgevallen in de mondzorg, stellen we voor om ijsklontjes die bedekt zijn met een doek ter plekke te persen. Als u niet in staat bent om het bloeden te voorkomen, ga dan onmiddellijk naar het ziekenhuis of naar een spoedbehandelaar.

Voorbereiding op uw spoedeisende tandartsbezoek

Een bezoek aan een spoedeisende tandarts zou niet te veel mogen verschillen van een gewone reis naar de tandheelkundige kliniek. Er is altijd papierwerk dat bij elke medische afspraak hoort, en u wilt met de administratieve medewerkers spreken voorafgaand aan uw afspraak en werken om alle documenten in te vullen voordat u aankomt om ervoor te zorgen dat u snel service krijgt. Het tandartspraktijk dat u bezoekt, moet worden beheerd door medewerkers die gewend zijn om de service te versnellen vanwege het noodgeval van de bezoekers van hun kliniek, dus ze moeten u snel doorverbinden.

Logan Emergency Dentist Listings

Zaterdag of zondag weekendpauze kaakchirurgen kunnen worden verkregen, we hebben tijd besteed aan het controleren van dit soort tandheelkundige ingangen om ervoor te zorgen dat ze precies geven wat onze eigen consumenten. verlangen, dat is 24 uur per dag tandheelkundige behandelingen. U kunt er zeker van zijn dat u hier een tandarts-buurt na de tandarts zult vinden, als u de map niet op de pagina gebruikt en vervolgens 24 uur per dag telefoondienst gebruikt!

We bieden een snel en eenvoudig antwoord voor iedereen die worstelt. met een van de scenario's in de bovenstaande lijst. Deze markt van tandartsen is ontwikkeld vanuit een vereiste voor hun professionele diensten, mensen worstelen gewoon om naar een tandartspraktijk te komen tijdens hun werkdag van de organisatie op werkdagen langer.


Referral Service of Emergency Dentists USA in Logan UT

Nummer 1 (855) 401-2701
. Kantoor Onze service van verwijzingen naar tandheelkundige centra van Logan.
DDS Meerdere
Beschrijving Bel nu, 24 uur per dag en 7 nachten per week om met onze telefoondiensten van de nood-tandarts Logan UT te spreken. Wij zijn in staat om u te helpen bij het vinden van een tandarts voor wat uw huidige mondzorgprobleem kan zijn. Misschien ben je op zoek naar een tandarts voor een weekeinde of een tandarts in spoedeisende zorg in Logan, we hebben je nu voor de zekerheid. Elk van onze medewerkers houdt een relatie met een groot aantal tandartspraktijken in de Verenigde Staten.


Cameron M. Workman, DDS

Nummer (435) 752-9225
Kantoor 150 Oost 200 Noord Suite B. Logan, UT 84321
Artsen : - Cameron M. Workman, DDS
Website: http: // www. loganfamilydentist. com /
Samenvatting Cameron M. Workman, DDSbiedt u een uitstekende mate van klanttevredenheid en heeft mondelinge crisisdiensten aangeboden. Hun personeel biedt expertise op het gebied van wortelkanalen, tandheelkundige kronen en tandextracties.

Rijrichting


NüSmyle Dental

Nummer (435) 752-4533
. Kantoor 150 E 200 N B1 Logan, UT 84321
Artsen : - Dr. Edwin S. Hurst
Website: http: // www. nusmyle. com /
Diensten Dr. Edwin S. Hurst is op zoek naar uw bezoek aan hun specifieke tandartspraktijk en zij hebben spoedeisende tandheelkundige verzorgingstijden en nemen nieuwe patiënten gewoon gewoon op voorhand op. De technologisch opgeleide beoefenaars van de tandheelkunde bieden hier diensten aan zoals algemene controles, vullingen, wortelkanalen en tandheelkundige implantaten.

Rijrichting


Doug Smith DDS

Nummer 435-752-4882
. Kantoor 160 East 200 North Suite J Logan, Utah, 84321 VS
Artsen : - Doug Smith DDS
Website: http: // loganutahdentist. com /
Beschrijving Doug Smith DDS is op zoek naar nieuwe klanten en is meer dan bereid om u van dienst te zijn. Bovendien zijn ze voorzien van verschillende weekend- en nachtelijke openingstijden.

Rijrichting


Preparaten voor spoedeisende tandarts

Na ongetwijfeld uw verschillende alternatieven te hebben onderzocht met betrekking tot onverwachte noodtherapie, moet u. hebben een agenda met betrekking tot het zien van de tandarts. Het gaat gunstig zijn om een ​​strategie te ontwikkelen die een bestuurder omvat, zodat je niet hoeft te manoeuvreren naar huis na je sessie. Het is belangrijk om te controleren of het medische centrum verzekeringspolissen accepteert. We raden u aan uzelf voor aanvang van de reis op de hoogte te stellen van de verschillende betalingsmogelijkheden voor uw bezoek aan een dringende tandheelkundige zorg. Vermijd langdurige perioden van pijn in de tanden door zo snel mogelijk de hulp van een onverwachte spoedeisende tandarts in te schakelen. Hopelijk was dit een effectieve poging om een ​​ spoedeisende tandarts te vinden in Logan, UT en we konden echt helpen!. We raden u aan om altijd een achtergrondcontrole uit te voeren over de onderwijs- en serviceclaims van een tandarts als u voor de eerste keer naar hen gaat, maak dan gebruik van Logan Kamer van Koophandel Tandartspagina.
Emergency Dentist Logan UT Hier zijn enkele links naar andere steden in Utah, posten voor spoedeisende tandartsen:

  • Layton
  • Taylorsville (. 9)
  • South Jordan
  • April 20, 2018