Back to Question Center
0

De meest verbazingwekkende Wiki-artikelen die door de experts van Semalt worden aanbevolen

1 answers:

Wikipedia heeft onthuld dat de Engelse versie 5 miljoen inloggegevens bevatte sinds de lancering in 2001. Dit is een geweldige en overweldigende prestatie. Er zijn ongeveer 2,5 miljard woorden die samen een enorme hoeveelheid informatie toevoegen. De informatie is te veel om volledig door een persoon te worden gelezen. Zelfs als een persoon deze blogs één voor één zou beginnen lezen, zou het meer dan 19 jaar duren om ze te voltooien.

Wiki-enthousiastelingen waren in staat om hoogtepunten te nomineren en kwamen met Wikipedia-artikelen die het meest informatief, vermakelijk en komisch waren. Hier zijn de meest interessante Wiki-artikelen geselecteerd door Oliver King, de klantmanager voor succesvol Semalt :

De seksueel actieve pausen

Dit artikel kan zowel hilarisch, informatief als onvolledig worden genoemd. Dit idee om een ​​lijst met seksueel actieve pausen te verzamelen is uniek, maar je zult zien dat er verschillende verwijderingsverzoeken zijn geweest, omdat sommige mensen zich er misschien ongemakkelijk bij voelen, maar het nog steeds heeft overleefd.

Misvattingen en ongebruikelijke sterfgevallen

Toen de wiki-stichting hun schrijvers ondervroeg over hun favoriete artikelen, behoorden de lijsten met mysterieuze sterfgevallen, misvattingen en urban legendes tot de top winnaars. De verhalen zijn vanzelfsprekend fascinerend.

Geestenkat

Dit is het verhaal van de spookkat waarvan wordt gezegd dat deze 3m hoog is gezien de spookachtige gebouwen van Washington DC. Het wordt verondersteld te leven in de kelder crypte van de gebouwen die oorspronkelijk bedoeld was als de grafkamer voor George Washington..

Jesus

Dit is een van de meest gekoppelde en bewerkte artikelen in Wikipedia terwijl het gaat over de belangrijkste figuur in de geschiedenis. Het artikel heeft echter nog steeds de hoogste kwaliteit in Wikipedia.

Helikoptergevangenis ontsnapt

Het artikel geeft het leven het gevoel dat we nog steeds leven In de New Hollywood-actiethriller uit de jaren 70, waarbij helikopters betrokken zijn bij het uit de gevangenis nemen van mensen.

Wat Wikipedia niet is

De belangrijkste reden waarom mensen op Wikipedia controleren, is om meer te weten te komen over zaken, omdat ze goed worden uitgelegd voor een beter begrip. De meeste mensen slagen er echter niet in de dingen te begrijpen die ze niet zouden mogen verwachten in Wikipedia.

Lijsten van lijsten met lijsten

Dit is moeilijk te kraken. Het is het feit dat één artikel een lijst met artikelen is die lijsten zijn van artikelen die op Wikipedia staan. Dit is de eigenlijke belichaming van Wiki.

Uitvinders die worden gedood door hun uitvindingen

uitvindingen zijn bedoeld om de menselijke ervaring te verbeteren en uitvinders die worden vermoord zijn het laatste wat iemand zou verwachten. In deze artikelen wordt gesproken over de relatie tussen mensen en technologie. Wanneer dingen worden uitgevonden, zijn er de nadelen die we niet kunnen voorspellen.

Politieke spraakzinnen

De pagina's gaan over de meest memorabele politieke blunders, zinsneden en verkeerd geciteerde of onjuist uitgesproken uitspraken in de politieke geschiedenis van de wereld, bijvoorbeeld 'ja dat kunnen we'

Ebola

Toen de Ebola-epidemie toenam, kwamen sommige medische professionals samen om een ​​artikel over ebola te verzamelen dat erop gericht was Wikipedia een betrouwbaarder middel over ebola te maken. Het artikel is in verschillende talen vertaald, zodat veel mensen het konden begrijpen.

Thomas Jefferson Jackson

Dit was een Amerikaanse astronoom waarvan men dacht dat die veel potentieel had, maar uiteindelijk niets presteerde in de natuurkunde of de astronomie.

November 29, 2017
De meest verbazingwekkende Wiki-artikelen die door de experts van Semalt worden aanbevolen
Reply