Back to Question Center
0

Expert van Semalt definieert 4 soorten WordPress-sites

1 answers:

Door online aanwezig te zijn, kan uw merk authentiek worden en de waarde en reputatie van het merk verbeteren voor de potentiële klanten. Als u een persoon bent die op het werk jaagt, wilt u misschien het hoge slagingspercentage dat mogelijk is met een portfolio. Het is veilig om te zeggen dat WordPress de beste en handigste oplossing is voor al uw problemen op het internet. Als u uw aanwezigheid online kenbaar wilt maken, zal WordPress zich gedragen als het architectenbureau en zal het u helpen alles te ontwerpen, van de eenvoudige sites tot professionele webpagina's.

Oliver King, een vooraanstaand expert van Semalt , werpt een blik op 4 hoofdsitetypen die u eenvoudig kunt bouwen met WordPress en een aantal tools waarmee u in een mum van tijd een uitstekende en uitstekende site kunt maken.

1. eCommerce-websites

House of Whiskey is de site die Scottish Whiskey verkoopt en is gebouwd op WordPress. Verschillende soortgelijke e-commerce sites zijn ontstaan ​​door WordPress. Als je een bedrijf van Amazon-formaat hebt en de wereld ervan op de hoogte wilt stellen, is Wordpress de beste optie voor jou omdat het je helpt een groot aantal mensen te bereiken. Amazon is een voortreffelijk online bedrijf dat wordt bestuurd door niemand minder dan WooCommerce, en het ontwerp is gebaseerd op een speciaal Divi WordPress-thema. De WooCommerce is eigenlijk een plug-in van Automattic en heeft veel winkelfuncties. Deze plugin bestaat in uw WordPress en kan binnen de kortste keren worden geïnstalleerd. Het heeft een breed scala aan opties en functies, zowel betaald als gratis. Een ander ding dat je kunt proberen, is Easy Digital Downloads en iThemes Exchange..Het helpt u bij het ontwikkelen van een online winkel met behulp van uw WordPress-account. Je moet niet vergeten om het aan te zetten met WooCommerce voor uitgebreide functies en opties.

2. Zakelijke websites

Als u een spraakmakende onderneming of een zakelijke site zoals Mercedes-Benz wilt, is WordPress de juiste optie voor u. Dit autoproductiebedrijf koos voor WordPress en werd een van de beste merken ter wereld. Het heeft perfect zijn kenmerk benadrukt en een groot aantal voertuigen getoond om steeds meer gebruikers te bereiken. De website biedt strakke donkere aangepaste thema's die passen bij hun merk en de voertuigen. Het klopt dat WordPress een uitgebreid assortiment plug-ins heeft, dat u kunt gebruiken om contactformulier, beelddia's, FAQ-secties en andere te maken.

3. Nieuwsportals

Nieuwsportals zoals CNN en MTV News kozen voor WordPress voor de online newsrooms. Beide sites hebben een groot publiek in de wereld en staan ​​bekend om hun unieke lay-outs en thema's. MTV pronkt met een indrukwekkende stijl en regelt zijn post uniek. Hetzelfde is de situatie met CNN. Het gekozen thema vertoont de basiskenmerken van moderne ontwerpen, waarbij de afbeeldingen en inhoud naadloos overvloeien. Met WordPress kun je eenvoudig vergelijkbare sites ontwerpen en de plug-ins gebruiken voor de bezoekersvragenlijst, auteur, delen van sociale media en andere werken. IssueM is de beste plugin om deze dingen gedaan te krijgen.

4. Online communities

Je moet wel gehoord hebben van Tasty Kitchen. Dit is de plek waar de voedselliefhebbers hun recepten online komen delen en hun eetgewoonten bespreken. Deze site draait bovenaan BuddyPress, een opensource WordPress plug-in ontwikkeld en gelanceerd door Automattic. Deze plug-in biedt alles wat mensen nodig hebben om met sociale media te beginnen. U kunt eenvoudig een online community maken met behulp van deze plug-in en steeds meer lezers aanspreken.

November 29, 2017
Expert van Semalt definieert 4 soorten WordPress-sites
Reply