Back to Question Center
0

Expert van Semalt: Wiki Editing

1 answers:

Wikipedia is een encyclopedie-website met een wereldwijd succes van meer dan 3,3 miljoen Engelse artikelen. Met Wiki kunnen internetgebruikers hun opmerkingen rechtstreeks plaatsen zonder enige vorm van censuur. In feite kan het door iedereen worden bewerkt en tegelijkertijd toegang krijgen tot meer dan een miljard gebruikers. Veel mensen vragen zich misschien af ​​of de informatie op Wiki legitiem is. Verrassend genoeg zijn veel mensen bereid geloofwaardige informatie op Wikipedia te plaatsen. Wikipedia is veruit een van 's werelds beste online vorm van een encyclopedie.

Julia Vashneva, de Semalt Senior Customer Success Manager, stelt dat e-commerce websites en een andere online startup het voordeel kunnen hebben dat ze in Wiki verschijnen. Allereerst is het een teken van geloofwaardigheid en legitimiteit. Bovendien hebben mensen de mogelijkheid commentaar te geven of kritiek te leveren op informatie die op Wikipedia aanwezig is. Verschillende wetenschappers hebben studies ontwikkeld op basis van Wiki-gemeenschapsnetwerken. Verschillende personen kunnen het om verschillende redenen gebruiken om hun merken op verschillende niveaus te vestigen. Hieronder volgen enkele tips om een ​​website te helpen toegang te krijgen tot de Wikipedia-zoekdatabase:

Registreer een account. Net als de meeste websites is het essentieel om een ​​account op hun site te registreren. Een account biedt een gebruiker verschillende voordelen, zoals anonimiteit en persoonlijke veiligheid. In welke niche de inhoud ook verschijnt, er zijn tal van voordelen aan het verkrijgen van een anonieme gebruikersnaam voor cybersecurity.

Leer de vijf pijlers. In Wiki zijn er vijf basisprincipes die gebruikers moeten leren slagen..Deze pijlers vormen een verplichte naleving voor alle gebruikers van deze website. Mensen zouden Wikipedia niet moeten gebruiken om hun persoonlijke behoeften, maar ook zelfzuchtige ideologieën en theorieën te kanaliseren. Dit is de reden waarom het citeren van relevante bronnen essentieel is in Wikipedia.

Wees vet in uw bericht. Om succesvol te zijn in Wiki, hebt u een moedige boodschap en een gevoel van autoriteit nodig. Er zijn duizenden nieuwe Wiki-gebruikers. In Wikipedia moet uw merk toonaangevend zijn in uw doelgebied.

Ken uw publiek. Het plaatsen van inhoud op een doelgebied is essentieel. Uiterlijk is ook belangrijk, vooral als een merk de relevante doelgroep alleen moet betrekken bij het totale proces om te werken. Vooral, het publiek brengt meer bezoekers naar uw echte domein waarvan de link aanwezig is in Wiki.

Pleit niet voor plagiaat. Wees origineel in uw inhoud en merknamen. Het doel van het maken van gebruikersaccounts is ervoor te zorgen dat auteursrechtelijke kwesties geen invloed hebben op de manier waarop websites presteren.

Zorg ervoor dat u citaten gebruikt. Een van de manier waarop een bericht gezag kan krijgen, is door middel van offertes. Omdat uw inhoud naar andere publicaties verwijst, is er een gevoel van relevantie en een hoge gebruikersopkomst in de specifieke niche.

Vermijd zelfpromotie. Wikipedia is geen platform om iets in een persoonlijke of informele context te plaatsen. Wiki biedt de mogelijkheid om een ​​modern elektronisch Wikipedia-systeem te gebruiken.

Conclusie

Wiki kan een essentiële doorbraak zijn voor uw online startup. Als gevolg hiervan kan het mensen helpen een publiek te bereiken dat hun huidige bereik te boven gaat. Wiki kan een bedrijf blootstellen aan een pool van online klanten in de vorm van kennisuitwisseling. Voor nieuwkomers is het mogelijk om in Wikipedia hulp te krijgen op basis van de manier waarop items aanwezig zijn.

November 29, 2017
Expert van Semalt: Wiki Editing
Reply