Back to Question Center
0

Semalt Expert: Hoe een eenvoudige WordPress plug-in te maken

1 answers:

Het maken van een aangepaste WordPress-plug-in is eenvoudig. De meeste mensen vinden dit aspect misschien nuttig om met hun aanpassingen en vele behoeften om te gaan. Plug-ins zijn stukjes PHP-code die de manier waarop uw website werkt wijzigen. Het is mogelijk om deze code te maken en toe te voegen aan uw WordPress-website zonder de hoofdcode van de website te hoeven wijzigen. In sommige gevallen moet u wellicht een unieke functie toevoegen aan uw site, een site die geen kant-en-klare commerciële plug-in heeft.

In dit SEO-artikel, aangeboden door Andrew Dyhan, een vooraanstaand expert van Semalt , leert u hoe u uw aangepaste WordPress-plug-in kunt maken.

Basisstructuur van een WordPress-plug-in

In deze SEO-gids zullen we ons concentreren op het maken van een WordPress-plug-in. Dit is een eenvoudig PHP-bestand dat enkele instructies bevat. In mijn SEO-opinie is het altijd goed om een ​​map te maken en het PHP-bestand erin te plaatsen. Deze map moet een vergelijkbare naam bevatten als de naam op de plug-in. Na het maken van dit bestand is het essentieel om het te uploaden naar de map wp-content / plugins op uw serverhost. Een plug-in heeft enkele basisprincipes. Er is bijvoorbeeld de kop.

WordPress plug-in header

Een eenvoudige header heeft een kleine functionele structuur die WordPress kan herkennen. Het heeft bijvoorbeeld:

Naam van de plug-in: onze nieuwe plug-in

Dit is het eenvoudigste formaat van een plug-in header die compatibel is met het WordPress content management systeem. Door deze stap te doen, krijgt u een werkende plug-in die u kunt activeren in uw WordPress-plug-ins. Er zijn echter geen functies op. Daarom zal het de functionaliteit van uw website niet veranderen. De kop kan ook wat andere informatie bevatten, zoals de auteur, beschrijving, versie, etc. Een deel van deze informatie kan nodig zijn voor toekomstige ontwikkelingsdoeleinden.

De rest van de plugin

Er is geen limiet aan de instructies die u op uw plug-in kunt zetten..Het is echter essentieel om het antwoord van uw website als een bouwstrategie te beschouwen. Als u te veel code invoert, kan uw site sterk worden gewijzigd. Je kunt je plug-in zo vaak aanpassen als je nodig hebt. Het is een eenvoudig PHP-bestand dat u kunt wijzigen, net als elk ander thema, elke wijziging die u kunt aanbrengen in uw functions.php-bestand. Vanuit een fundamenteel punt is het essentieel om de wijzigingen die u op een WordPress-website kunt aanbrengen te minimaliseren. Ik kan dit fragment bijvoorbeeld gebruiken om mijn website te helpen een pagina om te leiden naar een andere pagina, zelfs op een geheel nieuwe website;

function my_custom_redirect {

wereldwijde $ post;

if (is_page || is_object ($ post)) {

if ($ redirect = get_post_meta ($ post-> ID, 'redirect', true)) {

wp_redirect ($ redirect);

exit

;

add_action ('get_header', 'my_custom_redirect');

Dit fragment heeft één eenvoudige functie. Hiermee kunt u een aangepaste meta aan elke pagina toevoegen. Bovendien kan het u helpen een aangepaste 'omleiding' toe te voegen met een andere URL. In mijn vorige koptekst zou de hele plug-in eruitzien als;

/ *

Naam van de plug-in: onze nieuwe plug-in

function my_custom_redirect {

wereldwijde $ post;

if (is_page || is_object ($ post)) {

if ($ redirect = get_post_meta ($ post-> ID, 'redirect', true))

wp_redirect ($ redirect);

exit;

add_action ('get_header', 'my_custom_redirect');

Het is zo eenvoudig om een ​​aangepaste WordPress-plug-in te maken. Net als in het bovenstaande geval hebben we een plug-in gemaakt die pagina's kan omleiden. U kunt ook een andere regel PHP-code toevoegen om verschillende functies op uw WordPress-website uit te voeren.

November 29, 2017
Semalt Expert: Hoe een eenvoudige WordPress plug-in te maken
Reply