Back to Question Center
0

Semalt presenteert de vreemdste Wiki-artikelen ooit

1 answers:

Het is heel gemakkelijk om in het wiki-gat te vallen tijdens het bladeren op de Wikipedia. Je zou kunnen zoeken naar de acteurs die de beste rollen speelden in Hollywood-films, en toen begon je te zoeken naar hun vrouwen en ontdekte dat ze niet naar de middelbare school gingen en hun carrière te vroeg begonnen. Wikipedia heeft onlangs zijn 15-jarig jubileum gevierd en de site begint informatie te verstrekken aan kinderen die hun opdrachten en huiswerk doen. Met een groot aantal gegevens en informatie bij de hand, hier, heeft Oliver King, de Semalt Customer Success Manager, de vreemdste en meest enge Wiki-artikelen aller tijden op de kop genomen:

1. Vladimir Demikhov

Vladimir Demikhov was een beroemde en vernieuwde wetenschapper die de concepten van orgaantransplantatie voor de eerste keer introduceerde. Van 1930 tot 1950 voerde hij een paar experimenten uit en transplanteerde een menselijk hart in een aap. Later transplanteerde hij de hoofden van honden met succes. In de jaren zestig kon deze wetenschapper een hondenkop transplanteren en er een tweekoppig dier van maken. Er wordt algemeen aangenomen dat Dr. Robert White, een neurochirurg die de hoofdtransplantaties op de apen ontwikkelde, behoorlijk onder de indruk was van het werk van Deminkhov.

2. Joyce Carol Vincent

Het lijk van Carol Vincent werd gevonden in haar appartement in Londen, dat er vreemd en ongewoon uitzag als het lijk dat daar langer dan drie jaar lag. Omdat de rekeningen automatisch werden betaald, liepen haar televisie en verwarming rond en werd het deel van haar huur betaald, iedereen geloofde dat Joyce nog leefde. Enkele dagen voor haar dood had deze jongedame contacten met familie en vrienden verbroken.

3. Jennifer en June Gibbons

Ze waren een mooie tweeling die de bewegingen van elkaar spiegelde en met elkaar spraken op een manier die niemand ooit zou kunnen begrijpen. Ondanks de pogingen om ze te scheiden door ze naar verschillende scholen te sturen, tweelingen werden katatonisch en geïsoleerd totdat ze voor hun hele leven herenigd werden. Al snel werden ze criminelen en werden ze naar het ziekenhuis gestuurd, waar ze veertien jaar lang leefden. Jennifer vocht ernstige complicaties en stierf aan een ontsteking en June leefde daarna een normaal leven. 10)

4. Armin Meiwes

Deze Duitse man kreeg bekendheid door het vermoorden en eten van een persoon die zichzelf op het internet aan Armin gaf. Hij had een advertentie geplaatst op de site, The Cannibal Café, waar Meiwes verklaarde dat hij op zoek was naar iemand die vermoord en geconsumeerd zou worden. Een man uit Berlijn, Bernd Jürgen Armando, reageerde op zijn advertentie en Miewes geamputeerde de penis van Brandes en kookte hem op de juiste manier.

5. Geboorte van de kist

Het wordt algemeen beschouwd als de post-mortem foetale extrusie en behoort tot het verhaal van een zwangere vrouw. Vanwege de moderne chemische conservering van lijken en geavanceerde geneesmiddelen, komen dergelijke gevallen zelden voor. Maar in de 15e eeuw rapporteerden medische autoriteiten dergelijke incidenten in een groot aantal.

6. Roanoke Colony

Deze kaart van de Roanoke werd verlaten gevonden en de opstelling hoort bij North Carolina. Sir Walter Raleigh stuurde meer dan 100 kolonisten voor het vestigen van een stad in de Chesapeake Bay. Deze stad werd geleid door John White. Toen de White werd gevraagd om Roanoke te bezoeken om de kolonisten te controleren, vond hij een skelet en de kolonie werd toen de Lost Colony genoemd.

7. De lijst met mysterieuze verdwijningen

Deze lijst van mysterieuze verdwijningen omvat veel mensen die verdwenen van de aardbodem en niemand weet waar ze naartoe zijn gegaan.

November 29, 2017
Semalt presenteert de vreemdste Wiki-artikelen ooit
Reply