Back to Question Center
0

Semalt: waar vind je alle antwoorden over Wiki?

1 answers:

«Sams Teach Yourself Wikipedia in 10 Minutes» is een beroemd boek geschreven door Michael Miller. Het geeft eenvoudige en praktische antwoorden op onze vragen over Wikipedia en we leren hoe we de encyclopedie in tien minuten kunnen gebruiken. We kunnen alles leren wat we moeten weten over Wikipedia en toegang krijgen tot zijn ongelooflijke en beroemde bronnen. Tot nu toe heeft Michael Miller meer dan negentig non-fictieboeken geschreven en zijn bestverkopende en beroemde titels zijn 'Sams Teach Yourself YouTube in 10 minuten', 'Googlepedia: de ultieme Google-bron, »« Speed ​​It Up! Een niet-technische handleiding voor het versnellen van de langzame computers en een absolute beginnershandleiding voor computerbasics ». Deze auteur heeft wereldwijd een reputatie opgebouwd vanwege zijn technische nauwkeurigheid, ware empathie en nuttig advies. Hij heeft voldaan aan de vereisten van al zijn lezers.

Hoe Wikipedia gebruiken?

Lisa Mitchell, the Semalt Customer Success Manager, beschrijft Wikipedia als een van de beste informatiebronnen op het internet waarmee gebruikers de inhoud kunnen bijdragen en bewerken. Om de technologisch veeleisende levensstijl te behouden, moet je Wikipedia gebruiken, want het is de meest innovatieve en goed bezochte website op internet. Het is gemakkelijk en ongecompliceerd om in het wiki-gat te vallen tijdens het bladeren op de Wikipedia. Je zou kunnen zoeken naar de acteurs die de beste rollen speelden in Hollywood-films, en toen begon je te zoeken naar hun vrouwen en ontdekte dat ze niet naar de middelbare school gingen en hun carrière te vroeg begonnen. Wikipedia heeft onlangs zijn 15-jarig jubileum gevierd en de site begint informatie te verstrekken aan kinderen die hun opdrachten en huiswerk doen..Met een trog van gegevens en informatie binnen handbereik, is Wikipedia de grootste bron van informatie op internet. De oprichter, Ward Cunningham, beschrijft zijn creatie als de meest accurate en eenvoudige database die voldoet aan de verwachtingen van verschillende personen.

In zijn boek leert Michael hoe Wikipedia op verschillende niveaus in de klas kan worden geïntegreerd. Door de studenten volledige controle over hun projecten te geven, kunnen we hen aansporen Wikipedia te raadplegen voor nuttige informatie.

De top drie Wikipedia-pagina's voor leerkrachten

1. Wikispaces: Dit gedeelte is bedoeld voor gebruik in de klaslokalen. Wikispaces is een gigantische pagina die precies werkt als de tool voor klassemanagement en die leraren en leerlingen helpt om hun klassentaken en projecten op een betere manier te organiseren. Het biedt niet alleen veel informatie en sjablonen, maar het is ook gratis en heeft heel veel antwoorden op opdrachten. De docenten kunnen deze pagina gebruiken om opdrachten te maken en bronnen te delen.

2. Wikidot: Op het basisniveau is deze Wikipedia-pagina gratis voor de gebruikers, maar sommige functies en inhoud worden betaald. Als u de pop-upadvertenties en banners niet wilt zien, moet u de abonnementskosten betalen.

3. PBworks: Met meer dan 200.000 gekoppelde pagina's, biedt deze Wikipedia-pagina de docenten en studenten een heleboel opties die het studentgerichte leren aanmoedigen. Ook kunnen de leerkrachten en leerlingen gemakkelijk hun eigen sites bouwen en kunnen ze projecten online maken zodra ze de informatie op deze pagina hebben doorlopen.

Door de tips, adviezen en ideeën uit het boek van Michael op te nemen, kunt u gemakkelijk Wikipedia opnemen en uzelf op internet laten verleiden.

November 29, 2017
Semalt: waar vind je alle antwoorden over Wiki?
Reply