Back to Question Center
0

Semalt: waarom WordPress-plugins verdwijnen uit de plugin-directory?

1 answers:

Er zijn ongeveer vijftigduizend WordPress-plug-ins beschikbaar in de plug-in-map van WordPress, maar af en toe verdwijnen sommigen van hen en begrijpen we niet waarom dit gebeurt. Er zijn enkele goede redenen waarom dit gebeurt, maar de informatie is nooit openbaar beschikbaar.

Ross Barber, een vooraanstaand expert van Semalt , vertelt dat als uw plug-in plotseling is verdwenen en u de reden voor het begin van het onderzoek wilt weten, u uw WordPress-dashboard moet controleren op de volgende mogelijkheden

1. Uw site is aangetast

Soms komen de WordPress- of blogwebsites zonder uw medeweten in gevaar. De kans is groot dat uw gegevens zijn gestolen en dat de plug-ins niet goed werken in uw WordPress. Laat me u hier vertellen dat WordPress verantwoordelijk is voor het uitvoeren van basiscontroles op alle geïnstalleerde plug-ins en de codes die in uw metadata zijn geïnjecteerd, kunt verwijderen, maar als het probleem aanhoudt, moet u onmiddellijk een WordPress of een IT-expert raadplegen.

2. Controleer de editorcode op mogelijke diefstallen

Een andere reden waarom uw WordPress-plug-in niet wordt weergegeven, is dat u of iemand anders de Editor-code heeft gewijzigd. Soms maken de hackers en spammers gebruik van de uitvoeringsbestanden en editorcodes van uw WordPress-site en voegen ze hun kwaadwillige codes daarin in. De kans is groot dat een van deze codes ervoor heeft gezorgd dat je plug-in uit de plugin-directory is verdwenen, maar er is niets om je zorgen over te maken. Je hoeft alleen maar naar de Editor-sectie te gaan en te controleren of alles normaal is..Als u hier verdachte codes ziet, moet u deze zo snel mogelijk verwijderen.

3. Problemen met het PHP-bestand

Net als de Editor-sectie, zal uw PHP-bestand waarschijnlijk worden bewerkt door een hacker of een andere beheerder. U hoeft alleen de instellingen van dit bestand te controleren en het te bewerken, indien verplicht. Meestal worden dergelijke bestanden door hackers bewerkt om kwade redenen.

4. Pas op voor code-injectietools

Gebruik nooit een automatische code-injectietool op uw WordPress-website. Dit komt omdat dergelijke codes sommige of alle plug-ins uit de directory kunnen verwijderen en u zelfs uw toegang tot de website kunt verliezen. De hackers voeren soms Distributed Denial of Service-aanvallen uit en injecteren verschillende kwaadaardige codes op uw site met behulp van deze hulpprogramma's. We raden u ten zeerste aan om afstand te houden van deze codetools en de bescherming van uw site te waarborgen.

5. Wordpress kan de plug-in zelf verwijderen

Soms verwijdert of verwijdert WordPress een plug-in zelf en reden waarom het niet bekend is. U kunt echter uw beveiligingsinstellingen controleren en contact opnemen met de senioren om te voorkomen dat WordPress in de toekomst verschillende plug-ins verwijdert. Als je WordPress je periodiek had gewaarschuwd voor een aantal dingen en je hebt dit niet gemerkt, is de kans groot dat je plug-in automatisch uit de directory wordt verwijderd.

6. Update uw plug-in om te voorkomen dat deze wordt verwijderd

Soms worden de verouderde plug-ins automatisch bijgewerkt of verwijderd uit de WordPress plugin-map. Om dit probleem te voorkomen, moet u uw plug-ins regelmatig bijwerken en hun normen zo hoog mogelijk houden.

November 29, 2017
Semalt: waarom WordPress-plugins verdwijnen uit de plugin-directory?
Reply