Back to Question Center
0

Tips van Semalt over hoe u teksten, ongewenste e-mails en telefoongesprekken kunt blokkeren

1 answers:

Max Bell, de Semalt klantensuccesmanager, stelt dat valse teksten, ongewenste e-mails en vervelende marketingoproepen je avond snel kunnen verpesten. Vorig jaar diende de Information Commissioner meer dan 114.000 ongevraagde teksten en vervelende telefoontjes in. Het aantal zal naar verwachting echter oplopen tot miljoenen als gevolg van de opkomst van spammers op internet. Ervaring met het verwijderen van valse sms-berichten en ongewenste e-mails van uw account is niet alleen tijdrovend, maar ook duur.

Hoe ongewenste teksten te blokkeren

Hebt u bombardementteksten ontvangen van spammers? Geen plaats voor paniek! Als u teksten van aanvallers hebt ontvangen, zoals leidinggevenden van de Payment Protection Insurance (PPI), moet u overwegen de kwestie aan uw netwerkprovider te melden om aanvullende richtlijnen te verkrijgen. Een groot aantal netwerkproviders biedt potentiële klanten gratis methoden om spammers te blokkeren van woede over hen. Als u schadelijke teksten wilt melden, stuurt u de ongewenste tekst door naar 7726 en neemt u een geldig nummer van de afzender op. Grote netwerken hebben op de voorgrond gestaan ​​om klanten te beschermen tegen pesterijen door spammers en hackers. Beleidsregels en normen bepalen hoe netwerkproviders en bedrijven werken. Als mobiele gebruiker kunt u beslissen om een ​​klacht te melden of een klacht in te dienen bij het Information Commissioners Office. Bedrijven die contractuele voorwaarden hebben overtreden, betalen uiteindelijk een boete van meer dan £ 500.000. Onlangs heeft een kredietbedrijf dat in Bradford opereert, uiteindelijk een boete van £ 80.000 uitgegeven na het sturen van miljoenen irritante teksten in de afgelopen zes maanden.

Hoe hinderlijke telefoontjes te blokkeren?

Telephone Preference Service (TPS) heeft veel geholpen aan mobiele gebruikers die vervelende marketingoproepen van spammers ontvangen. Als u de oproepen van verkoop- en marketingstrategen wilt stoppen, registreert u uw mobiele gebruikersnummer bij de telefoonvoorkeurenervice. Bedrijven zijn niet langer bevoegd om u te bellen als u zich bij de TPS-organisatie registreert. Om u aan te melden bij deze service, stuurt u "TPS" vergezeld van uw e-mailadres naar 85095. Binnen enkele minuten ontvangt u een tekstbevestiging van Telephone Preference Service waarin wordt bevestigd dat u aan de database is toegevoegd. Sommige telefoonbedrijven bieden ook diensten aan om overlast te helpen blokkeren. De kosten kunnen echter verschillen, afhankelijk van de installatie van het oproepblokkeringsproduct.

Hoe spam-e-mails te blokkeren?

Het dagelijks ontvangen van ongewenste e-mails van spammers kan woedend zijn. De opkomst van spammers op het internet is in de loop van de tijd toegenomen. Spammers gebruiken ongewenste e-mails om toegang te krijgen tot gegevens van eindgebruikers. Vermijd als gebruiker van een mobiele telefoon klikken en het openen van e-mails die afkomstig zijn van een niet-vertrouwd domein. Spammer ontvangt een melding zodra u een link opent die naar uw e-mailaccount is verzonden. Gebruik de knop 'Abonnement opzeggen' om ongewenste e-mails te blokkeren in uw inbox. Als u regelmatig e-mails ontvangt van specifieke e-mailadressen, is het blokkeren van de e-mailadressen de beste manier om te nemen. Het voorkomen van het adres zorgt ervoor dat toekomstige e-mails die afkomstig zijn van de geblokkeerde e-mailadressen terecht komen in de map Spam.

Het up-to-date houden van uw antivirusprogramma is van het grootste belang als het gaat om de beveiliging van uw mobiele telefoon. Laat geen overlast oproepen, valse teksten en ongewenste e-mails die uw avond verpesten. Gebruik de hierboven gemarkeerde tips en trucs om aan de veiligere kant te staan.

November 29, 2017
Tips van Semalt over hoe u teksten, ongewenste e-mails en telefoongesprekken kunt blokkeren
Reply