Back to Question Center
0

WordFence - Beoordeling door de afdeling

1 answers:

Veiligheid en beveiliging zijn twee hoofdthema's op het gebied van WordPress. Het is veilig om te zeggen dat het contentmanagementsysteem beschikt over een toegewijd en ervaren beveiligingsteam dat de veiligheid van WordPress tot op zekere hoogte garandeert. Daarom kiezen veel bloggers en webmasters voor WordPress als het primaire contentbeheersysteem. Als gevolg hiervan zijn er ook een aantal beveiligingsinvoegtoepassingen die in uw WordPress kunnen worden geïnstalleerd en gemakkelijk te gebruiken zijn. Volgens Michael Brown, de Semalt Customer Success Manager, is WordFense de meest bekende en meest gebruikte WordPress-plugin.

Installeren en installeren van de Wordfence Security Plugin

De eerste stap is om deze plug-in te downloaden en te testen. U kunt vervolgens WordFense installeren net als elke andere WordPress- of bloggerplug-in. Ga naar het gedeelte Plug-ins en voeg een nieuwe plug-in toe. Vergeet niet om het als Wordfense te noemen en klik op de knop Nu installeren. Als de plug-in volledig is geïnstalleerd, moet u de plug-in activeren om te kunnen genieten van alle functies en kenmerken. Nadat u het hebt ingeschakeld, zal deze plug-in u vragen om het e-mailadres voor de beveiligingswaarschuwingen op te geven. Tijdens dit proces hebt u de mogelijkheid om u te abonneren op de nieuwsbrief van Wordfence. Vervolgens kunt u de tour rond deze plug-in beginnen door op de knop Tour te klikken. Dat laat je alles weten over de plug-in Wordfence.

Hoe de WordFence te gebruiken

In het Wordfence-dashboard kunt u meldingen ontvangen over de nieuwste versies en artikelen van het Wordfence-blog. Hier kunt u regelmatig de status van het beveiligingssysteem controleren, de malware en virussen blokkeren, inlogpogingen voorkomen en verdachte IP-adressen verwijderen. Hier kunt u eenvoudig het dreigingsniveau schatten en kunt u evalueren of u aanvullende maatregelen moet nemen of niet.

Instrumenten van Wordfence

Wordfence biedt een verscheidenheid aan hulpmiddelen om van te profiteren. Hoewel de plug-in automatisch de kwaliteit van het wachtwoord van uw website controleert, kunt u de instellingen ervan aanpassen om uw veiligheid en beveiliging te maximaliseren. Een van de opties helpt om sterke wachtwoorden te maken en toegang te krijgen tot de locatie van uw website. Het verbetert ook het bouncepercentage van uw website en vertelt u welke gebieden moeten worden verbeterd.

Een ander hulpmiddel is de WHOIS-tool. Hiermee kunt u de locatie van uw hostingbedrijf controleren en uw site vanaf elke locatie openen. Het derde hulpmiddel is de premiumoptie die Cellphone Login wordt genoemd. Zodra u het inschakelt, voegt dit hulpprogramma tweefactorauthenticatie toe aan uw webpagina's en kan het de gebruikerservaring voor een groot deel verbeteren. Ten slotte beschikt het over een tabblad Diagnostiek, dat u nuttige informatie geeft over het serversysteem, de database en de installatie van WordPress.

Wordfence - Gebruikersvriendelijkheid

Met zijn uitgebreide lijst met functies is Wordfence tot nu toe de beste WordPress-plug-in. Als u beveiliging van hackers en spammers nodig heeft, kan deze plug-in uw dromen waarmaken en maximale veiligheid bieden aan zijn gebruikers. De ontwikkelaars van Wordfence hebben fantastisch werk geleverd door ons veel specificaties in één pakket te geven. Deze plug-in bevat veel nuttige blurbs en links naar de nuttige bronnen die verklaren waarom het de beste en meest handige plug-in van het tijdperk is.

Als u nog niet eerder met Wordfence werkt, probeer het dan eens en geniet van de maximale veiligheid van uw site op internet.

November 29, 2017
WordFence - Beoordeling door de afdeling
Reply